Promovăm tehnologia adusă la nivel de sport

Publicat pe: 2017-08-04
Promovăm tehnologia adusă la nivel de sport

EDGE fiind o companie axată pe tehnologie, ne face deosebita plăcere să contribuim la organizarea evenimentelor de acest fel în România. Cursele cu multirotoare sunt un sport de viitor, care îmbină tehnologia perfect cu capacitățile piloților care coordonează aceste drone de viteză.

Această competiție se va desfășura în incinta Liberty Technology Park din Cluj-Napoca, pe data de 26-27 August 2017, oferind acces liber tuturor participanților, cât și spectatorilor care doresc să vizioneze această competiție.

Cursele cu drone devin tot mai populare, iar aspectul pentru care am ales să ne implicăm în organizarea acestui eveniment este datorită faptului că în construcția acestor mașini de zbor există atât o componentă hardware, cât și software. Este bine de știut faptul că piloții care participă la astfel de competiții aleg să-și construiească propriile multirotoare pentru a putea personaliza cât mai eficient caracteristicile de zbor. Această personalizare se întâmplă atât la nivel de motoare și controlere de motoare, cât și la ”creierul” de control care este bazat pe un microcontroller, urmând ca mai apoi să se perfecționeze valorile PID care stabilesc bazele algoritmului de echilibrare folosit.

Însă fără a intra în prea multe detalii tehnice, vă așteptăm cu drag la acest eveniment organizat de ARA (Asociația Română de Aeromodelism), în incinta Liberty Technology Park din Cluj-Napoca!

 

 





Vrei să construim ceva unic împreună?
Contactează-ne acum!!